Kamer Reserveren Kamer Reserveren
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Een weekendje weg op Texel boeken

Een weekendje weg naar Texel staat garant voor een paar dagen genieten. Het grootste Waddeneiland heeft veel te bieden en wat is er dan fijner om een heerlijke uitvalsbasis te hebben. In het hartje van Den Hoorn staat daarom het rustieke Hotel B&B Loodsmans Welvaren. In dit warme hotel kunt u terecht in ruime, sfeervolle kamers en vindt u de gezelligheid van Texel letterlijk om de hoek.

Boek hier uw kamer

 

Wat te doen tijdens een weekendje Texel?

Maak een lange strandwandeling of bezoek één van de vele leuke dorpjes die er op dit eiland te vinden zijn. Een weekendje weg naar Texel is daarom een zeer prettig uitstapje om als echtpaar te maken. Natuurlijk is het ook heerlijk om met de kinderen er even tussenuit te gaan, maar wij weten als geen ander hoe ontspannend het is om even lekker met z’n tweeën de Wadden te ontdekken. Een weekend op Texel betekent genieten van de natuur, het strand, de dorpjes en de historie. Zo vindt u er onder meer:

  • Het Nationaal Park Duinen van Texel;
  • Andere natuurgebieden, zoals De Bollekamer met prachtige vogels en andere flora en fauna;
  • De Zelfpluktuin;
  • Schapenboerderij Texel.

weekendje weg texel vrienden

Dorpen op Texel

Wist u trouwens dat er op Texel net zoveel schapen leven als mensen? Ook liggen er op Texel zeven dorpen. Den Hoorn is er daar één van, de andere zes zijn:

  • De Koog;
  • De Waal;
  • De Cocksdorp;
  • Den Burg;
  • Oosterend;
  • Oudeschild.

Deze dorpen zijn stuk voor stuk meer dan de moeite waard om eens te bezoeken, want elk dorp heeft zijn eigen karakter. Een weekend naar Texel is dan ook eigenlijk te kort om het hele eiland te ontdekken. Dat is dan ook de reden dat veel mensen meer dan eens terugkeren naar het veelzijdige Texel.

Hotel B&B Loodsmans Welvaren

weekendje Texel Den Hoorn bij Loodsmans Welvaren

De ligging van ons hotel kan bijna niet beter. In de Hoofdstraat van Den Hoorn past het charmante gebouw perfect in het straatbeeld. Door de gastvrijheid en de warme, huiselijke sfeer voelt u zich direct thuis. Ontspan in de ruim opgezette kamer, languit op de bank met een drankje of typisch Texels speciaalbiertje (de Skuumkoppe) en slaap op comfortabele boxsprings. Op en top genieten van de rust na een dagje uitwaaien op het Texelse strand of een bezoek aan één van de karakteristieke dorpjes. Bovendien boekt u uw kamer met voordeel op onze eigen site. Zo is er altijd een weekendje weg naar Texel in de aanbieding.

Weekendje Texel & overnachten bij Loodsmans Welvaren

Heeft u een weekendje Texel geboekt of bent u binnenkort van plan een weekendje weg naar Texel te boeken? Overnacht dan bij Loodsmans Welvaren. Reserveer eenvoudig online uw kamer inclusief ontbijt en kijk uit naar een heerlijk verblijf op Texel. Zo bent u verzekerd van een heerlijke start van de dag zodat u volop kunt genieten van het eiland.

Boek hier uw kamer

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie