Kamer Reserveren Kamer Reserveren
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Bed en Breakfast Texel

Hét Bed en Breakfast op Texel is gelegen in Den Hoorn. Hotel B&B Loodsmans Welvaren biedt u een heerlijk verblijf op Texel. Onze ruime kamers op de begane grond zijn in 2018 gerenoveerd en zijn derhalve van alle moderne gemakken voorzien. Onder andere:

  • Een flatscreen tv;
  • Gratis WiFi;
  • Thee en koffie faciliteit.
  • Onze kamers zijn altijd inclusief ontbijt.

Bovenstaande gemakken zijn bij ons altijd inbegrepen, ongeacht het type kamer dat u kiest. Bovendien is de warme en huiselijke sfeer een prettige toevoeging aan uw verblijf in onze B&B op Texel.

Boek hier uw kamer

Rustige kamer in Bed en Breakfast hotel op Texel

Aanbod Bed en Breakfast op Texel

Een overnachting in een Bed en Breakfast is iets dat de laatste jaren sterk in opkomst is. Steeds meer mensen starten hun eigen B&B en ook op Texel is het aanbod de afgelopen jaren sterk toegenomen. In veel gevallen is een B&B bij mensen thuis, die een aparte kamer van hun woning verhuren. Dit omdat deze kamer anders toch leegstaat, of juist omdat ze hun dromen waarmaken en een grote woonboerderij hebben omgebouwd tot B&B. Dit zie je wel eens in het bekende tv-programma Bed & Breakfast, waarin drie koppels elkaars etablissement onder de loep nemen. Ook op Texel zijn er veel van dit soort aanbieders te vinden waar u gewoon simpel kunt overnachten.

Hotel B&B Loodsmans Welvaren

In het geval van ons hotel ligt dat iets anders, omdat wij meerdere kamers aanbieden en een hotel toch iets anders is dan een Bed en Breakfast in de algemene zin. Echter, bij ons ervaart u hetzelfde huiselijke gevoel en de warmte van thuis als in elk ander B&B, met een beetje extra comfort waar u naar op zoek bent tijdens een weekendje Texel.

Wij kijken uit naar uw komst!

Boek hier uw kamer

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie