Loodsmans gastenkaart
Telefonisch reserveren? +31 (0) 222 319 228
Online boeken
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Hotel B&B
Loodsmans Welvaren Texel

In het dorp Den Hoorn op Texel ligt Hotel B&B Loodsman Welvaren. Het biedt naast diverse kamers een gezellige lounge en een uitgebreid ontbijtbuffet. De gasten van Hotel Texel Loodsmans kunnen gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid op eigen terrein.

Hotel Texel

Hotel B&B Loodsmans Welvaren Texel is een voormalige herberg van meer dan tweehonderd jaar oud. Het ligt in het pittoreske dorpje Den Hoorn aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit 1604. Hier vandaan vertrokken de 17e eeuwse V.O.C.-schepen. De bossen, duinen en het strand zijn dichtbij, waarmee het hotel uitermate geschikt is voor een kennismaking met Texel. U kunt hier terecht voor ontspanning en een comfortabel verblijf. Met het openbaar vervoer is Hotel B&B Texel Loodsmans welvaren eenvoudig te bereiken. De veerhaven ligt op slechts 10 minuten rijden van het hotel. Duinen en strand zijn binnen enkele minuten te bereiken voor een mooie fietstocht of een heerlijke strandwandeling.

Onze kamers

Hotel B&B Loodsmans Welvaren Texel biedt tweepersoonskamers met een badkamer voorzien van bad en/of douche en toilet, flatscreen televisie en koffie en theefaciliteiten. Daarnaast zijn de in 2018 volledig gerenoveerde ruime comfort kamers voorzien van een extra ruime zithoek met direct toegang tot het terras die zich in de achtertuin bevind. Alle kamers zijn gedecoreerd met 17e eeuwse scheepstaferelen.

Bekijk onze kamertypes
  • hotel kamer Texel - 2 persoons kamer comfort hotel kamer Texel - 2 persoons kamer
  • hotel kamer Texel - 2 persoons kamer
  • hotel kamer Texel - 2 persoons kamer hotel kamer Texel - 3 persoons kamer
  • B&B Texel boeken
Loodsmans gastenkaart

Met onze gastenkaart krijgt u bij verschillende restaurants een heerlijke verrassing zodat u zich op Texel nog meer thuis voelt.

Meer informatie

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie

Geniet en profiteer onze extra's

Huisdieren
PRIJS € 9,95 p.n.
Wijn of champagne
PRIJS € 9,95
Fietsverhuur
PRIJZEN VANAF € 12,00
Bekijk alle extra’s
Sluit scherm

Loodsmans gastenkaart

Informatie

Bij een verblijf in ons hotel, krijgt u de Loodsmans gastenkaart. Hiermee krijgt u bij verschillende Restaurants, bij een dinner een kleine verrassing. Zo voelt u zich nog meer thuis op Texel!

Meer informatie