Kamer Reserveren Kamer Reserveren
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Hotel aanbieding Texel

Een weekendje weg naar Texel en genieten van de scherpste hotel aanbieding? Dan boekt u een kamer bij Loodsmans Welvaren. U vindt ons in het drop Den Hoorn op Texel. Via onze eigen website is dat nog eens extra voordelig. Een scherpe prijs voor een heerlijk onbezorgd verblijf.
Al vanaf € 85 boekt u een kamer inclusief ontbijt in ons hotel. Geen hotel aanbieding op Texel die daar tegenop kan!

Bekijk hier onze kamers

 

Voordelig naar Texel

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van het grootste Waddeneiland, Texel. Daarom vragen wij niet de hoofdprijs voor onze kamers, maar kunt u voordelig bij ons overnachten en genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft. Ook de kamers zijn van alle comfort voorzien, zodat u na een dagje strand of dorp dat heerlijke thuisgevoel ervaart in uw kamer. Plof neer in de lounge en ontspan met een goed boek of een drankje met wat lekkers.

hotel aanbieding texel

Belevenis

Op Texel is er genoeg te beleven. Wanneer u gebruik maakt van deze deal komt u zeker niks tekort. Naast dat u tot rust kunt komen in ons mooie en comfortabele hotel, kunt u genoeg activiteiten ondernemen. Zo kunt u onder meer naar:

  • Nationaal Park Duinen van Texel: wandel door dit nationale park en geniet van de natuur;
  • Ecomare: bekijk zeehonden en vogels, maar neem ook zeker een kijkje in het natuurmuseum;
  • Vuurtorenweg: maak een heerlijke wandeling en loop naar de vuurtoren van Texel via de Vuurtorenweg. Hiervandaan kunt u de Waddenzee en de Noordzee zien.

 

aanbieding hotel texel

Het hotel

In het pittoreske dorpje Den Hoorn, aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit 1604, ligt Hotel B&B Loodsmans Welvaren. Het hotel is een voormalige herberg van meer dan 200 jaar oud. Hier vandaan vertrokken de 17e eeuwse V.O.C.-schepen. De bossen, duinen en het strand zijn dichtbij, waarmee het hotel uitermate geschikt is voor een kennismaking met Texel. U kunt hier terecht voor ontspanning en een comfortabel verblijf. Met het openbaar vervoer is Hotel B&B Texel Loodsmans Welvaren eenvoudig te bereiken. De veerhaven ligt op slechts 10 minuten rijden van het hotel. Duinen en strand zijn binnen enkele minuten te bereiken voor een mooie fietstocht of een heerlijke strandwandeling

Altijd de scherpste hotel aanbiedingen bij Loodsmans Welvaren

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijk weekendje weg en besluit om naar Texel te gaan, gaat u natuurlijk voor een scherpe prijs. U zoekt naar een hotel aanbieding op Texel die past bij uw budget, of die aansluit bij uw wensen. Hotel B&B Loodsmans Welvaren geeft gehoor aan beide. Want ons hotel laat niets te wensen over aan comfort en warmte en is daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd. Kortom, precies de hotel aanbieding op Texel die u zoekt.

Boek hier uw kamer

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie