Loodsmans gastenkaart
Telefonisch reserveren? +31 (0) 222 319 228
Online boeken
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Last Minute Texel

Last minute naar Texel toe? Boek nog snel een overnachting in Hotel B&B Loodsmans Welvaren en geniet van alles wat Texel u te bieden heeft. Komt u voor de rust en ontspanning? Maak een heerlijke wandeling over het strand of door de bossen, beide vindt u vlakbij ons hotel. Wilt u een actief weekendje op Texel beleven? Ook dat is mogelijk, want dit grootste Waddeneiland biedt tal van mogelijkheden; van mountainbiken tot parachutespringen. En ook als u minder avontuurlijk bent ingesteld zijn er genoeg alternatieven voor een heerlijke last minute op Texel.

Last minute genieten op Texel

Toch nog even ertussenuit op het laatste moment? Een last minute geeft u die mogelijkheid. Het kan voorkomen dat u opeens zin heeft om een weekendje van huis te gaan. Een paar dagen naar Texel is dan een ideale uitkomst. Een last minute levert u daarbij vaak nog extra voordeel op ook. Omdat we u graag de mogelijkheid willen bieden om – ook als u zo vlak voor vertrek nog wilt boeken – kunt genieten van het de mooie natuur en het eilandgevoel dat u krijgt op Texel.

Trek eropuit, met z’n tweeën of neem uw hond mee de bossen en de duinen in, want ook deze is welkom in Hotel B&B Loodsmans Welvaren. Helemaal bij het boeken van een last minute is dit natuurlijk prettig, omdat u dan niet stel op sprong een pension of een oppas hoeft te regelen.

Warmte

Na een heerlijke dag op Texel, vindt u de warmte en huiselijke sfeer terug in uw ruime kamer. Kom tot rust in de sfeervolle kamer, op de sofa of neem een warme douche in de onlangs gerenoveerde badkamer. De kamer is van alle gemakken voorzien en er staat zelfs wat lekkers voor de hond klaar.

Boek uw last minute

Een last minute boeken is zo geregeld. Via onze eigen website is dat ook nog eens het meest voordelig. Ervaar een thuisgevoel op Texel en boek direct uw verblijf in ons warme hotel in Den Hoorn.

 

Loodsmans gastenkaart

Met onze gastenkaart krijgt u bij verschillende restaurants een heerlijke verrassing zodat u zich op Texel nog meer thuis voelt.

Meer informatie

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie
Sluit scherm

Loodsmans gastenkaart

Informatie

Bij een verblijf in ons hotel, krijgt u de Loodsmans gastenkaart. Hiermee krijgt u bij verschillende Restaurants, bij een dinner een kleine verrassing. Zo voelt u zich nog meer thuis op Texel!

Meer informatie