Loodsmans gastenkaart
Telefonisch reserveren? +31 (0) 222 319 228
Online boeken
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Weekendje weg Texel

Een weekendje weg naar Texel staat garant voor een paar dagen genieten. Het grootste Waddeneiland heeft veel te bieden en wat is er dan fijner om een heerlijke uitvalsbasis te hebben. In het hartje van Den Hoorn staat daarom het rustieke Hotel B&B Loodsmans Welvaren. In dit warme hotel kunt u terecht in ruime, sfeervolle kamers en vindt u de gezelligheid van Texel letterlijk om de hoek.

weekendje weg texel

Weekend naar Texel

Maak een lange strandwandeling of bezoek één van de vele leuke dorpjes die er op dit eiland te vinden zijn. Een weekendje weg naar Texel is daarom een zeer prettig uitstapje om als echtpaar te maken. Natuurlijk is het ook heerlijk om met de kinderen er even tussenuit te gaan, maar wij weten als geen ander hoe ontspannend het is om even lekker met z’n tweeën de Wadden te ontdekken. Een weekend op Texel betekent genieten van de natuur, het strand, de dorpjes en de historie. Zo vindt u er bijvoorbeeld het Nationaal Park Duinen van Texel en andere natuurgebieden met prachtige vogels en andere flora en fauna. Wist u trouwens dat er op Texel net zoveel schapen leven als mensen?

Op Texel liggen 7 dorpen. Den Hoorn is er daar één van; de andere 6 zijn De Koog, De Waal, De Cocksdorn, Den Burg, Oosterend en Oudeschild. Stuk voor stuk dorpjes die meer dan de moeite waard zijn om eens te bezoeken, want elk dorp heeft een eigen karakter. Een weekend naar Texel is dan ook eigenlijk te kort om heel Texel te ontdekken. Dat is dan ook de reden dat veel mensen meer dan eens terugkeren naar het veelzijdige Texel.

Hotel B&B Loodsmans Welvaren

De ligging van dit hotel kan bijna niet beter. In de Hoofdstraat van Den Hoorn past het charmante gebouw perfect in het straatbeeld. Door de gastvrijheid en de warme, huiselijke sfeer voelt u zich direct thuis. Ontspan in de ruim opgezette kamer, languit op de bank met een drankje of typisch Texels speciaalbiertje en slaap op comfortabele boxsprings. Op en top genieten van de rust na een dagje uitwaaien op het Texelse strand of een bezoek aan één van de karakteristieke dorpjes. Bovendien boekt u uw kamer met voordeel op onze eigen site.

En heeft u een hond, dan mag uw trouwe viervoeter natuurlijk niet ontbreken. Daarom mag uw huisdier gewoon gezellig mee. Zo zorgen wij voor een ultiem vakantiegevoel, met de gemakken en het comfort van een hotel en de liefde en warmte van thuis. Reserveer eenvoudig uw kamer en kijk uit naar een heerlijk weekend weg naar Texel.

 

Loodsmans gastenkaart

Met onze gastenkaart krijgt u bij verschillende restaurants een heerlijke verrassing zodat u zich op Texel nog meer thuis voelt.

Meer informatie

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie
Sluit scherm

Loodsmans gastenkaart

Informatie

Bij een verblijf in ons hotel, krijgt u de Loodsmans gastenkaart. Hiermee krijgt u bij verschillende Restaurants, bij een dinner een kleine verrassing. Zo voelt u zich nog meer thuis op Texel!

Meer informatie