Loodsmans gastenkaart
Telefonisch reserveren? +31 (0) 222 319 228
Online boeken
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Texel met hond

Naar Texel met uw hond is natuurlijk het mooiste wat er is. Daarom doen wij bij Hotel B&B Loodsmans Welvaren niet moeilijk en is uw hond ook bij ons een welkome gast. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat het warme en huiselijke gevoel dat wij proberen te waarborgen, niet compleet is zonder uw trouwe viervoeter aan uw zijde. Als echte dierenliefhebbers behandelen wij uw huisdier dan ook alsof het onze eigen hond is. U hoeft dus geen oppas te regelen of een pension te boeken, want u kunt uw hond gerust mee naar Texel nemen.

Uw hond mee naar Texel

Het eiland Texel leent zich perfect voor een mooie strandwandeling, tezamen met uw hond. Lekker ravotten op het strand of zelfs even een duik nemen in het frisse water, laat dat maar aan de hond over. En of het nu een klein hondje is of een grote herder, ze vermaken zich goed alleen of met elkaar. Als baasje is het dan ook altijd genieten geblazen wanneer u uw hond vrolijk ziet rennen en spelen, terwijl u aan een kopje koffie of warme chocomel zit. Op veel plekken op Texel is namelijk niet verplicht om uw hond aangelijnd te hebben. Ook de bossen zijn vlakbij, dus voor een afwisseling van omgeving om te wandelen met de hond heeft Hotel Loodsmans Welvaren de perfecte ligging.

Het hotel

Hotel B&B Loodsmans Welvaren Texel is een voormalige herberg van meer dan tweehonderd jaar oud. Het ligt in het pittoreske dorpje Den Hoorn aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit 1604. U kunt hier terecht voor ontspanning en een comfortabel verblijf. Met het openbaar vervoer is Hotel B&B Texel Loodsmans welvaren eenvoudig te bereiken, want de veerhaven ligt op slechts 10 minuten rijden van het hotel.

Loodsmans gastenkaart

Met onze gastenkaart krijgt u bij verschillende restaurants een heerlijke verrassing zodat u zich op Texel nog meer thuis voelt.

Meer informatie

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie
Sluit scherm

Loodsmans gastenkaart

Informatie

Bij een verblijf in ons hotel, krijgt u de Loodsmans gastenkaart. Hiermee krijgt u bij verschillende Restaurants, bij een dinner een kleine verrassing. Zo voelt u zich nog meer thuis op Texel!

Meer informatie