Loodsmans gastenkaart
Telefonisch reserveren? +31 (0) 222 319 228
Online boeken
Terug naar website
AANKOMST DATUM
VERTREK DATUM
Kies uw kamer

Texel met hond

Naar Texel met uw hond is natuurlijk het mooiste wat er is. Daarom doen wij bij Hotel B&B Loodsmans Welvaren niet moeilijk en is uw hond ook bij ons een welkome gast. Als bed and breakfast op Texel willen wij u graag van alle gemakken voorzien, ook het meenemen van uw hond. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat het warme en huiselijke gevoel dat wij proberen te waarborgen, niet compleet is zonder uw trouwe viervoeter aan uw zijde. Als echte dierenliefhebbers behandelen wij uw huisdier dan ook alsof het onze eigen hond is. U hoeft dus geen oppas te regelen of een pension te boeken, want u kunt uw hond gerust mee naar Texel nemen.

Boek hier uw kamer

 

Vakantie Texel met hond

Het eiland Texel leent zich perfect voor een mooie strandwandeling, tezamen met uw hond. Bij een weekendje of vakantie naar Texel met uw hond hoort lekker ravotten op het strand of zelfs even een duik nemen in het frisse water. Of het nu een klein hondje is of een grote herder, ze vermaken zich goed alleen of met elkaar. Als baasje is het dan ook altijd genieten geblazen wanneer u uw hond vrolijk ziet rennen en spelen, terwijl u aan een kopje koffie of warme chocomel zit. Of verwen u en uw hond en loop met hem of haar door onder meer:

  • Nationaal Park Duinen van Texel;
  • De vuurtoren (geniet, gezamenlijk met uw hond, van het schitterende uitzicht).

vakantie texel met hond

Wat ook erg fijn aan het meenemen van uw hond naar Texel is, op veel plekken is het namelijk niet verplicht om uw hond aangelijnd te hebben. Hotel Loodsmans Welvaren heeft de perfecte ligging, want de bossen zijn dichtbij. Niet meer verscheidenheid voor het wandelen met uw hond dan op Texel. Boek daarom snel een voordelige kamer op dit prachtige waddeneiland.

Het hotel

Hotel B&B Loodsmans Welvaren Texel is, naast dat het een voormalig herberg van meer dan tweehonderd jaar oud is, de ideale B&B voor een verblijf met uw hond. Het ligt in het pittoreske dorpje Den Hoorn aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit 1604. U kunt hier terecht voor ontspanning en een comfortabel verblijf. Elk kamertype is, op aanvraag, mogelijk voor u en uw hond. Elke kamer van ons hotel bestaat uit het volgende:

  • Koffie en thee faciliteit;
  • Flatscreen tv met kabelaansluiting;
  • Toegang tot WiFi-netwerk;
  • Rookvrije kamers (gehele gebouw rookvrij);
  • Op elke kamer een fantastische muurschildering van een 17e eeuws scheepstafereel.

Met het openbaar vervoer is Hotel B&B Texel Loodsmans Welvaren eenvoudig te bereiken, want de veerhaven ligt op slechts 10 minuten rijden van het hotel. Kom daarom samen met uw hond naar Texel en geniet van het eiland. Hotel B&B Loodsmans Welvaren Texel is de ideale bed and breakfast op Texel met uw hond. We kijken uit naar uw komst.

Boek hier uw kamer

Loodsmans gastenkaart

Met onze gastenkaart krijgt u bij verschillende restaurants een heerlijke verrassing zodat u zich op Texel nog meer thuis voelt.

Meer informatie

Onze Faciliteiten

Wij bieden onze gasten verschillende faciliteiten zodat u zich tijdens uw verblijf bij ons thuis voelt.

Meer informatie
Sluit scherm

Loodsmans gastenkaart

Informatie

Bij een verblijf in ons hotel, krijgt u de Loodsmans gastenkaart. Hiermee krijgt u bij verschillende Restaurants, bij een dinner een kleine verrassing. Zo voelt u zich nog meer thuis op Texel!

Meer informatie